ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Αγαπητοί γονείς,

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Υπουργού Παιδείας και το ΦΕΚ 5044Β/14-11-2020 τα Δημοτικά Σχολεία αναστέλλουν τη λειτουργία τους από τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020 μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2020.

Από αύριο Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020 θα λειτουργεί η εκπαιδευτική τηλεόραση το πρόγραμμα της οποίας μπορείτε να δείτε εδώ.

Από την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020 θα παρέχεται σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση σε όλους τους μαθητές/τριες από τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου καθημερινά από τις 14:00 έως τις 17:20.

Σε επόμενη ενημέρωση θα σας δοθεί η διεύθυνση του personal room κάθε εκπαιδευτικού στην πλατφόρα σύγχρονης εκπαίδευσης webex (webex.sch.gr) όπως και το πρόγραμμα των μαθημάτων κάθε τμήματος.

Οδηγίες για χρήση της πλατφόρμας από μαθητές μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του ΠΕΚΕΣ Δυτ. Ελλάδας (https://drive.google.com/file/d/100tLXRCecrsxlDugZ4-2vs71MB9cRyu7/view) .

Παρακαλούμε:

  1. Όλοι οι μαθητές να έχουν κάνει είσοδο στην e-me (πλατφόρμα ασύγχρονης εκπαίδευσης) και να έχουν αποδεχθεί την πρόσκληση των εκπαιδευτικών
  2. Να παρακολουθείτε τα email σας καθώς και την ιστοσελίδα του Σχολείου.
  3. Η επικοινωνία με το Σχολείο θα γίνεται μέσω email (mail@dim-riou.ach.sch.gr)
  4. Για τη σύγχρονη εξ αποστάσεως διδασκαλία, εφιστούμε την προσοχή στην τήρηση του Νέου Ευρωπαϊκού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο σχετικό έγγραφο  εδώ και στην ιστοσελίδα του saferinternet4kids εδώ.