Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Την Τρίτη, 22/02/2022 η μαθήτρια της τάξης μας, Δήμητρα Μερντάνι με αφορμή τη ανάδειξη της ως «Πρόσωπο της Χρονιάς» στην κατηγορία Πολιτισμός της στον θεσμό «Πρόσωπα της Χρονιάς 2021» για τη διάκριση της στη διεθνή εκπαιδευτική καμπάνια «Draw Upon Earth – Ζωγραφίζοντας για τη Γη» τoυ παγκόσμιου εκπαιδευτικού εκδοτικού οίκου Twinkl, συμμετείχε ύστερα από σχετική πρόσκληση της Ειδικής  Μόνιμης Επιτροπής Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και της Ειδικής  Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος σε κοινή συνεδρίαση στη Βουλή των Ελλήνων με θέμα ημερήσιας διάταξης:

Νέοι και περιβαλλοντική εκπαίδευση

Τα μέλη των Επιτροπών ενημέρωσαν η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, κυρία Ζωή (Ζέττα) Μακρή και o Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Αλέξανδρος Κόπτσης.

Επίσης, στη συνεδρίαση συμμετείχαν μέσω τηλεδιάσκεψης ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ), κ. Ιωάννης Αντωνίου, καθώς και μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Μπορείτε να δείτε παρακάτω τη συμμετοχή της Δήμητρας στο 32′.

Συγχαρητήρια Δήμητρα!

Μας εκπροσώπησες επάξια στο Ελληνικό Κοινοβούλιο!